duminică, 31 ianuarie 2010

Al 3-lea album Gregory Lemarchal - Je reve




16 Noiembrie 2009
Al doilea album postum (al 3 lea din scurta sa cariera) a fost lansat.
Contrar a ceea ce se vehiculase in presa, albumul nu contine cele 4 melodii interpretate de Gregory in timpul castingului pentru Star Academy, cu care l-a impresionat pe Pascal Negre (producatorul emisiunii) la acea vreme.Intr-un interviu, Pierre Lemarchal a dezvaluit ca nu sunt decat 2 melodii nepublicate inca: "Je reve" si "Tu prends", restul albumului fiind un best off al primelor 2 albume.
"Erau aceste doua titluri inca nepublicate.Am profitat de ocazie pentru a realiza un album best off.Trebuie sa asiguram continuitatea asociatiei.Totul se face cu acordul Universal, care ramane producatorul lui Gregory, dar familia este singura care decide ce se va publica.Mai sunt celelalte texte inca nepublicate ale fiului nostru, speram sa vina ziua in care vor fi interpretate de alte voci", a spus el.

Fostul manager al lui Gregory, Olivier Ottin, declara cand inca se lucra la album: "Este mult de lucru la ceea ce a fost recuperat.Acest album ar trebui sa fie albumul la care Gregory incepuse sa lucreze in primavara lui 2007. Acest album va fi o lovitură în cazul în care într-adevăr va fi lansat, deci..."

Niciun comentariu: